Uw kapper in het centrum van Schagen

Logo kapsalon schagen

Beautysalon schagen

Onze Beautysalon

Epileren

Ontharen

Gelnagels /Pedicure

Harsen

Wenkbrauwen

Henna Brows

Heeft u vragen?

Heeft u hulp nodig of wilt u advies?

Nail stylist decorating customer's fingernails

Beautysalon 5sterren: schoonheid in Schagen

Bij Beautysalon 5sterren in Schagen bent u verzekerd van de beste behandelingen als het gaat om uw uiterlijk. Wij combineren kwaliteit met ontspanning in onze schoonheidssalon. Want die combinatie vinden wij belangrijk: zorgen dat u na een fijn verwenmoment weer piekfijn verzorgd de deur uitgaat.

Beautysalon 5sterren is gevestigd in het pand van Kapsalon 5sterren in Schagen en het spreekt voor zich dat die combinatie aan al uw wensen kan voldoen. Elke behandeling wordt aangepast op de wensen en behoeften van u. We combineren specialistische technieken en uniek ontwikkelde behandelingen  met hoogwaardige producten voor een optimaal resultaat.

Duurzaam ontharen bij Beautysalon 5sterren

Eén van de specialiteiten van Beautysalon 5sterren in Schagen is het zogeheten duurzaam ontharen. Wij zijn één van de weinige schoonheidssalons in Nederland die dat kunnen uitvoeren met de ICE Diode Laser. U krijgt daardoor een blijvend resultaat, dat wil zeggen: de haartjes zijn definitief en voor altijd verdwenen. En dat met minder behandelingen dan andere methodes die geen blijvend resultaat opleveren.

 

De mooiste wenkbrauwen van Schagen

Uiteraard kunt u bij Beautysalon 5sterren in Schagen ook terecht voor reguliere behandelingen zoals pedicure en harsen. Op het gebied van wenkbrauwen loopt onze beautysalon voorop als het gaat om Henna-wenkbrauwen. U bent verzekerd van strakke en volle wenkbrauwen en met Brow Henna bieden wij in onze beautysalon de nieuwste trend als het gaat om kleuren.

Accu opladen in onze beautysalon

Uw uiterlijk is bij ons in de beste handen. Of het nu gaat om uw huid, gezicht, kapsel of andere lichaamsdelen. En Beautysalon 5sterren in Schagen zorgt er ook voor dat u zich weer lekker voelt. Kom dus ook uw geestelijke accu even opladen met onze behandelingen! Onze schoonheidsspecialistes vertellen u met heel veel plezier precies wat de beste behandelingen zijn die bij uw persoonlijkheid passen.

Dus kom langs voor meer info of maak een afspraak, telefonisch of online!