Previous slide
Next slide

Kapsalon 5 Sterren te Schagen

Kapsalon 5 Sterren is gevestigd in het centrum van Schagen aan de Gedempte Gracht nummer 49. Onze Kapsalon bestaat sinds 2013. Sinds dag één werken wij met veel passie. In 2019 opende er in onze vestiging ook een Beautysalon welke verschillende bekende en prachtige behandelingen uitvoert.

Ons tweede filiaal op het Ceresplein in Breezand, tegenover de Deen, werd op 1 oktober 2020 geopend. Ook hier staan wij voor dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent bij Kapsalon Schagen. Dit biedt ons de mogelijkheid om nog meer mensen te helpen aan de pracht coup welke hen een boost geeft. Zoals onze klanten zeggen, “een nieuwe haarstijl is als het kopen van een nieuwe outfit. Het is een cadeautje voor jezelf en als het er goed uit ziet is het een boost voor mijn ego en zelfvertrouwen!”

Vakmanschap bij Kapsalon 5 Sterren

Wij bij Kapsalon 5 sterren staan voor vakmanschap en topkwaliteit. Onze ervaren haarstylisten staan elke dag klaar om jou te helpen aan de perfecte coup. Het ambitieuze en vooruitstrevende team bij Kapsalon 5 Sterren geeft advies op maat afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Wij zijn bij Kapsalon 5 Sterren gespecialiseerd in kleurbehandelingen, knipbeurten, permanenten, haarverzorging, styling, waxen, baardscheren, barbieren en geven ieder advies op maat! Tijdens uw kappersbezoek in onze Kapsalon in Schagen of Breezand kunt u oprecht even genieten waarna u vervolgens de Kapsalon in stijl verlaat.

Barbier Schagen Bashir Mierkhan

Kapsalon 5 sterren schagen

Kapsalon 5 Sterren is opgericht door Bashir Mierkhan. Hij zit al meer dan vijftien jaar in het vak en staat in Schagen en omstreken bekend als de masterstylist in het knippen en stijlen van dames en heren. Daarnaast leidt hij ook nog eens geïnteresseerden op om barbier te worden.

Online uw afspraak maken

Kapsalon 5 Sterren biedt u een snelle en gemakkelijke mogelijkheid om een afspraak geheel zelf in te plannen. Zo voorkomen wij lange wachttijden. Door op onze website de button “Klik hier voor online Afspraak” aan te klikken komt u terecht in onze agenda waar u een keuze kunt maken. Wilt u geknipt, gewassen of getrimd worden? Allemaal is natuurlijk ook een keuze.

Na de behandelingen aangeklikt te hebben is de keuze geheel aan u: aan welke kapper vertrouwt u uw coup toe? Vervolgens komt u terecht in onze agenda en kan u een agendapunt uitkiezen. Dag en tijd! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld staat de afspraak ook in onze agenda en ontvangt u zo spoedig mogelijke een bevestigingsmail. Uw gekozen moment in onze agenda is de tijd die geheel om u draait, wij zetten de koffie en thee alvast klaar. Tot snel!