Uw kapper in het centrum van Schagen

Logo kapsalon schagen

Kapsalon 5 sterren te Schagen

Getalenteerd team

Barbier Bashir Mierkhan

Kapsalon 5 Sterren is opgericht door Bashir Mierkhan. Hij zit al meer dan vijftien jaar in het vak en staat in Schagen en omstreken bekend als de masterstylist in het knippen en stijlen van dames en heren. Daarnaast leidt hij ook nog eens geïnteresseerden op om barbier te worden.

Getalenteerde kappers en kapsters

Kapsalon 5 Sterren is gevestigd in het centrum van Schagen aan de Gedempte Gracht nummer 49. Onze Kapsalon bestaat sinds 2013. Sinds dag één werken wij met veel passie. In 2019 opende er in onze vestiging ook een Beautysalon welke verschillende bekende en prachtige behandelingen uitvoert.

Dit biedt ons de mogelijkheid om nog meer mensen te helpen aan een pracht coup en look, welke hen een boost geeft. Zoals onze klanten zeggen, “een nieuwe haarstijl is als het kopen van een nieuwe outfit. Het is een cadeautje voor jezelf en als het er goed uit ziet is het een boost voor mijn ego en zelfvertrouwen!”

Vakmanschap bij Kapsalon 5 Sterren

Wij bij Kapsalon 5 sterren staan voor vakmanschap en topkwaliteit. Onze ervaren haarstylisten staan elke dag klaar om jou te helpen aan de perfecte coup. Het ambitieuze en vooruitstrevende team bij Kapsalon 5 Sterren geeft advies op maat afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Wij zijn bij Kapsalon 5 Sterren gespecialiseerd in kleurbehandelingen, knipbeurten, permanenten, haarverzorging, styling, waxen, baardscheren, barbieren en geven ieder advies op maat! Tijdens uw kappersbezoek in onze Kapsalon in Schagen  kunt u oprecht even genieten waarna u vervolgens de Kapsalon in stijl verlaat.

Online
uw afspraak
maken

Gemakkelijk en snel uw afspraak maken

Kapsalon 5 Sterren biedt u een snelle en gemakkelijke mogelijkheid om een afspraak geheel zelf in te plannen. Zo voorkomen wij lange wachttijden. 

Na de behandelingen aangeklikt te hebben is de keuze geheel aan u: aan welke kapper vertrouwt u uw coup toe? Vervolgens komt u terecht in onze agenda en kan u een agendapunt uitkiezen. Dag en tijd! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld staat de afspraak ook in onze agenda en ontvangt u zo spoedig mogelijke een bevestigingsmail. Uw gekozen moment in onze agenda is de tijd die geheel om u draait, wij zetten de koffie en thee alvast klaar. Tot snel!

Meteen Online uw afspraak inplannen